All info, addresses and offers, webshop, lookbook for home and garden

Boeket mistic summer- artflower

109,95 €
  • 4 Items
  • YES
  • EM-419337
  • Knokke, Kunstbloemen, Artflower, Bouquet, boeket mystic summer (zonder vaa,

Art flower kunstbloemen & kunstplanten verhuur en verkoop. (groothandel en Particulier )

Art flower & deco verhuurt en verkoopt de mooiste – niet van echt te onderscheiden - boeketten en planten van zijde. Deze worden op maat, kleur en naar wens gestyled voor klanten.

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in de verhuur en wissel, per seizoen, van boeketten van kunstbloemen in alle soorten en maten. en u bent altijd welcom in onze showroom / winkel

Wij maken op aanvraag ook kunstbloemstukken / Boeketten voor de verkoop en leveren tevens de beste kwaliteit kunstplanten w.o. olijfbomen en kentiapalmen die op locatie worden afgeleverd en zorgvuldig worden afgewerkt in potten.

Momenteel verzorgt Art Flowers kunstbloemen en kunstplanten verhuur en verkoop aan o.a. Immo kantoren, winkels, handelszaken, restaurants, bouwondernemingen, reclamebureaus, overheid en particulier.

ART FLOWERS BRINGS LIFE IN YOUR PLACE.

Een team van bloembindsters en medewerkers maken, arrangeren en brengen/halen/wisselen van de zijden bloemen en planten staan klaar voor klanten.

Artificial zijden (kunst)planten en bloemen zijn een goed alternatief op locaties waar omgevingsfactoren plantengroei in de weg staan. Door hun levensechte kleuren en prachtige details, is het bijna onmogelijk deze producten van echt te onderscheiden

Choose region & city : Knokke / Damme (BE)
Price level : $$$$ High level
Styles : Dressy

Related Products